Gastrolunch (van 2 tot en met 13 juni)
visvangst van de dag | bisque | XO | witte asperge
hoevekip BBQ | groene asperge | Wostynmosterd | nameko
'K' Collection dessert optioneel
'K' Collection
vlaswijting | vlierbloesem | framboos | aubergine
visvangst van de dag | komkommer | huacatay | daslookkappers * (enkel in 4 en 5 gangenmenu)
chef's carte blanche ** (enkel in 5 gangenmenu)
jonge duif uit Steenvoorde | mergpompoen | rode biet | kers
aardbei | chocolade | sesam | kardemom
Vegetarisch/pescotarisch alternatief is mogelijk, graag melden bij reservatie. Onze bereidingen bevatten meerdere allergenen, vraag gerust meer info. We houden rekening met vooraf meegedeelde allergieën of intoleranties als die voor ons haalbaar zijn en geen afbreuk doen aan onze gerechten.
Voor niet vooraf meegedeelde aanpassingen kan een extra kost aangerekend worden.