Gastrolunch (van 14 juli tot en met 25 juli - niet op 21 juli)
gebraiseerde kalfsstaart & zeekat | tomaat | vijgenblad
visvangst van de dag | venkel | mergpompoen | sesam
'K' Collection dessert optioneel
'K' Collection
geconfijte kabeljauw | stekelbes | bloemkool | hazelnoot
visvangst van de dag | komkommer | huacatay | daslookkappers * (enkel in 4 en 5 gangenmenu)
chef's carte blanche ** (enkel in 5 gangenmenu)
dunne lende BBQ 'Piëmontees' | artisjok 'barigoule' | aubergine | basilicum
aardbei | chocolade | sesam | kardemom
Vegetarisch/pescotarisch alternatief is mogelijk, graag melden bij reservatie. Onze bereidingen bevatten meerdere allergenen, vraag gerust meer info. We houden rekening met vooraf meegedeelde allergieën of intoleranties als die voor ons haalbaar zijn en geen afbreuk doen aan onze gerechten.
Voor niet vooraf meegedeelde aanpassingen kan een extra kost aangerekend worden.